Mi történik, ha megunod a fültágítót?

Ha valaki megunja a fültágítót, vagy úgy dönt, hogy nem szeretné tovább viselni, több lehetősége is van.

Fültágító csökkentése: Ha valaki csak kisebb méretű fültágítót szeretne viselni, akkor lehetőség van a tágított lyukakat fokozatosan csökkenteni speciális fültágító készülékek segítségével. Ez a folyamat azonban hosszadalmas lehet, és akár hónapokat is igénybe vehet.

Fültágító eltávolítása: Ha valaki teljesen megszabadulna a fültágítótól, akkor a legjobb megoldás az, ha eltávolítják a tágítót és hagyják, hogy a lyukak begyógyuljanak. Az eltávolítási folyamatot általában orvos vagy képzett piercing szakember végzi, aki eltávolítja a tágítót, majd steril kötszerrel lefedi a lyukakat, hogy azok begyógyuljanak.

Fültágító csere: Ha valaki csak egyszerűen úgy érzi, hogy változatosságot szeretne, akkor lehetőség van a fültágító cseréjére. A fültágítók széles választéka elérhető a különböző méretek, formák és anyagok között.

Fontos megjegyezni, hogy bármelyik lehetőséget is választják, a tágított fülek visszaállítása a eredeti állapotba időigényes folyamat lehet, és az eredmény nem garantált. Ha valaki vissza szeretné állítani az eredeti állapotot, fontos, hogy ne húzzák, ne erőltessék a dolgot, hanem türelmesen és körültekintően járjanak el, és kérjék a szakemberek segítségét.