Ez a nő body shaming miatt állt fel tetoválás közben

Dalina, aki a TikTokon @senoracabrona felhasználónevet viseli, egy múlt hónapban a platformon közzétett videóban osztotta meg az esetet. A nő azzal kezdte, hogy elismerte, hogy nem tudja, „drámai-e vagy sem”, de szégyellte magát, miközben tetoválást készíttetett a hasára, és az élmény pánikrohamhoz vezetett.

„Nem tudom, hogy drámai vagyok-e vagy sem, csak elsétáltam a tetoválás közepette” – kezdte a videót. „Felkeltem, fizettem neki, és elmentem.” A Kaliforniában élő Dalina elmondása szerint az edzőtermében találkozott a tetoválóval, miután „kifejezetten a tetoválásai miatt” felkereste, és átadta neki a kártyáját.

A TikToker ezután elárulta, hogy utánanézett a művész munkáinak, és úgy döntött, hogy felkeresi, mert volt egy tetoválása, amelyet a hasára akart tenni. Időpont egyeztetés után Dalina elmondta, hogy megkérték, hogy vegye le az ingét az eljáráshoz, és a tetoválószékben hagyták ülni úgy, hogy a mellbimbóit csak paszta takarja.

„A férfi egyszercsak arról kezd beszélni, hogy milyen aszimmetrikus voltam” – folytatta Dalina. – Elkezdte csöcsnek nevezni a melleimet. A nő ezután hagyta ott a férfit, miközben a tetoválás már félig kész volt. Szerintetek túldramatizálta a helyzetet vagy sem?