Rémálommá változott a családi nyaralás egy henna tetkó miatt

A hétéves Madison édesanyjától kapta a tetkót, ami néhány óra múlva kórházba juttatta és ami valószínűleg egy életre megsebezte őt.

Mindössze pár órával az után, hogy az egyiptomi művész felrajzolta Madison karjára a fekete hennával készült tetoválást, a hétéves kislány arra kezdett panaszkodni, hogy viszket a bőre. Még pár perc, és már a kórházban volt, a minta mentén ugyanis először kipirosodott, majd felhólyagosodott a bőre. “Az orvosok szerint Madison egy életen át viselni fogja majd a tetoválás nyomait.

Az apa elmondta, ahhoz, hogy hatékonyan kezelhessék Madison égési sérüléseit, először el kellett távolítaniuk a kislány karjáról a hólyagokat. Hozzátette, lányának legalább hat hónapig most nyomókötést kell hordania, hogy ezzel csökkentsék a hegesedés esélyeit.
Rémálommá változott a családi nyaralás egy henna tetkó miatt
Martin beszélt arról is, hogy bár a tetoválás végül pokollá tette a nyaralásukat, nem tervezik beperelni sem a szállodát, sem a tetoválást készítő művészt. “A legfontosabb számunkra most Madison egészsége és az, hogy a sebe maradandó nyomok nélkül gyógyuljon. Nem szeretnénk, ha egész életében viselnie kellene magán egy felelőtlen döntés következményét.”
Adatforrás: NLCafe