A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • Perfect Look 970*250
 • M-gel 300*300
 • Brutális új tetoválás trend hódít

  Ha eddig azt hitted, hogy nincs fájdalmasabb egy sima tetoválásnál, nagyot tévedtél, ugyanis itt az új őrület, ahol konkrétan belevágnak a bőrödbe! Csekkold a képeket!

  Oké, néhány tetoválás tényleg nagyon szép tud lenni, például ha eljegyzési gyűrű helyett inkább egy szolid tetoválást választotok az ujjatokra. Azonban nem csak ilyen csodákat lehet látni az interneten: legutóbb például a szemgolyó tetkó volt a menő, most viszont egy igazán brutális módszer hódit, ami talán minden idők legfájdalmasabb tetoválása.

  A technika megálmodója Yann Brenyak tetováló művész, akinek elég csak végig pörgetned az Insagramját, és a munkái láttán biztosan elkerekedik a szemed! Yann ugyanis egy szike segítségével szó szerint belefaragja a páciens bőrébe a kiválasztott mintát, utána felhasítja és eltünteti az oda nem illő bőrrészeket, majd kifaragja a megálmodott formát, végül pedig tetovál. Brenyak egyedülálló technikáját grafikus bőr portrénak nevezi, amiből elmondása szerint a legtöbben emberi arcokat kérnek.

  grafikus-bőr-portré-tetoválás-cosmopolitan

  grafikus-bőr-portré-tetoválás-cosmopolitan

  grafikus-bőr-portré-tetoválás-cosmopolitan

   

   

  Adatforrás: Cosmopolitan